Foto: Solbjørg Kvålshaugen

Kjære Gjester! Vi åpner den 26. juni. Helga 24. - 26. juni har vi lukket arrangement.

Vi gleder oss stort til en hyggelig sommersesong med drift på tradisjonelt vis; hjertevarme, husrom, lokalmat på fat, fersk hjemmebakst, iskalde forfriskninger, summing i spisesalen, trivsel i stua, herlige fjellopplevelser i fantastisk natur, latter og livsglede - og nærhet! Velkommen til fjells!

Foto: Morten Helgesen
Foto: Morten Helgesen

Pandemien har sluppet grepet om hverdagen vår, og vi er frie igjen. Hos oss må du ikke bestille på forhånd, men du kan. Fjellet er på ny åpent: Du kan følge innfallsmetoden og bare legge i vei. Vi gleder oss til du kommer!

På Eidsbugarden ved innsjøen Bygdins vestre ende ligger den koselige hytta Fondsbu, kjent for sin deilige lokalmat og gode service, samt fantastisk og variert turterreng både vinter og sommer.

Fra sommeren 2022 er Fondsbu med på Grønt Kort-ordningen som innebærer at du som kommer med buss til Fondsbu for å overnatte, mottar et gavekort ved innsjekk. Gavekortet har en verdi på 100 kroner som du kan bruke på mat, alkoholfri drikke eller aktiviteter på hytta. Du kan lese mer her: Slik kommer du deg til Fondsbu