Fondsbu Turisthytte er midlertidig stengt
Mer informasjon kommer så snart som mulig 
Foto: Solbjørg Kvålshaugen

På Eidsbugarden ved innsjøen Bygdins vestre ende ligger den koselige hytta Fondsbu, kjent for sin deilige lokalmat og gode service, samt fantastisk og variert turterreng både vinter og sommer.

Fondsbu Turisthytte er midlertidig stengt:

Kommuneoverlegen i Vang besluttet å stenge Fondsbu Turisthytte i ti dager etter at to personer testet positivt på hurtigtest torsdag i vinterferien.  I ettertid har flere testet positivt for Covid-19. 

NB!!

Har du oppholdt deg på/vært innom Fondsbu i perioden 22. februar 14.00 og fram til torsdag 25. februar, og du ikke har blitt kontaktet av Fondsbu eller kommunelegen i Vang, skal du la deg teste og  kontakte kommunelegen i Vang på tlf. 61 36 94 00

Opphold på Fondsbu i 2021

På grunn av koronasituasjonen, må alle gjester bestille opphold på forhånd også i 2021. Vi følger nasjonale og lokale smittevernregler og kan derfor ikke benytte alle sengene på hytta. Enheter bor sammen, det vaskes ofte og alle gjester registreres, blant annet. Her på Fondsbu har vi fokus på din trygghet mot smitte av Covid-19-viruset hver eneste dag! Nyttige lenker finner du nedenfor.