Bytte- og buldrekveld for barn

Arrangement

Dato
2. april 2019 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, , Buldring, Gratis, Barnefamilier, Friluftshuset, Byttedag
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag inviterer til "grønn familiekveld" i Bystua. Ta med klær og lettere turutstyr dere ikke bruker, og se om dere kan bytte det i noe dere trenger. Vi åpner buldrerommet for barna mens de voksne leter etter skatter...

Gratis, åpent for alle.

I Barnas Turlag har vi fokus på miljø. Det er ikke nødvendig å kjøpe nytt og dyrt om man kan låne, leie eller få tak i noe brukt. Når du skal på tur med oss, oppfordrer vi deg alltid til å tenke grønt, for å spare miljøet og for å spare penger til noe annet fornuftig. 

Tirsdag 2. april kl 18 - 20

gjør vi Bystua på Friluftshuset om til ei hyggelig byttebu hvor man både kan levere og finne bra klær og turting, for eksempel til påskeferien. Vi konsentrerer oss om barneklær og -utstyr denne kvelden, men arrangerer gjerne en tilsvarende kveld med voksne størrelser hvis det er ønske om det. 

Eksempler på klær og utstyr du kan ta med:

  • Skiklær, turbukser og -jakker, regntøy, fleecejakker, ullgensere og -trøyer, stillongser, ullsokker, hansker, treningstøy, badetøy, shortser, tursko, joggesko, små sekker, solbriller, dykkermasker o.l.

Tingene må være hele og rene.

Vi ønsker ikke:

  • Skøyter, ski og staver (av plasshensyn)

Buldrerommet er åpent, så barna kan få prøve seg i klatreveggen.

Arrangementet er gratis. Vi serverer te, kaffe og saft.

Hvor

Friluftshuset, Sørengkaia 122, Oslo

Adkomst

Reis kollektivt: Sykkel, T-bane, trikk eller buss til Oslo S eller Bjørvika. Følg gangbroa ved Operaen/Sukkerbiten over til Sørenga. Friluftshuset ligger rett ved Sørenga Sjøbad.

Frivillig i DNT

Kanskje du har lyst til å jobbe som frivillig? Vi trenger flere turledere og aktivitetsledere og har et spennende kursprogram for dem som er interessert. Vi kan ta en prat om det når du kommer!

Følg oss på Facebook 

Kategori: Nærmiljø
 

Bytte- og buldrekveld for barn

Barnas Turlag inviterer til "grønn familiekveld" i Bystua. Ta med klær og lettere turutstyr dere ikke bruker, og se om dere kan bytte det i noe dere trenger. Vi åpner buldrerommet ...

Kontaktinformasjon: