Turboteamet til Liomseter i påsken

Arrangement

Fra dato
18. april 2019 kl. 10:00
Til dato
21. april 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Fjelltur, Hyttetur, Skitur, Aktivitetsleder, Langsua Nasjonalpark, Liomseter, Turboteam
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Liomseter
Turområde
Langsua (Huldreheimen) (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turboteamet kommer til Liomseter i påsken! Ta turen til vakre Langsua nasjonalpark og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Turboteamet inviterer Liomseter sine gjester med på blant annet snølek, skiturer, kos rundt bålet og eventyrstund.

Om Liomseter

Liomseter ligger vakkert til med barnevennlig og variert terreng som gir mange muligheter. Bestyrerne Hilde og Kjell Arne ønsker velkommen til gards og byr på velsmakende mat i trivelige stuer. Og med Turboteamet på plass fra torsdag til søndag blir det masse lek og moro.

Passer for barn fra 4 år i følge med voksne.

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende aktivitetsteam for Barnas Turlag i skoleferiene (unntatt sommerferien). Turboteamet besøker ulike hytter og fjellområder og tilbyr mange forskjellige aktiviteter. De voksne kan delta på aktivitetene sammen med barna eller gå tur alene eller sammen med andre voksne. Barna må imidlertid alltid ha med en voksen på aktivitetene. Aktivitetstilbudet er gratis for hyttas overnattingsgjester. Programmet blir hengt opp i resepsjonen kvelden i forveien, med mulighet for å melde seg på. 

Aktivitetene vil foregå fra kl 10.00-16.00 torsdag til søndag. 

Vi spiser lunsj sammen ute hver dag, og om kvelden finner Turboteamet på en hyggelig inne- eller uteaktivitet.

Hvilke aktiviteter har Turboteamet i påskeferien?

Dere kan bli med på noe av dette: Snølek, aking, skiturer, slalom, hopprenn, snøhulegraving, spikking, matlaging på bål, quiz, natursti, historiefortelling, eventyrstund, spill, tegning m.m. Aktivitetene tilpasses etter været, barnas alder og ønsker, og programmet blir annonsert kvelden i forveien.  

Bestille opphold på Liomseter

Klikk her for å bestille overnatting på Liomseter.   

Adkomst

Tog: Fra Oslo til Lillehammer og videre med buss i retning Øvre Svatsum til Synsgardsetra. Link kommer.

Buss: Fra Oslo via Lillehammer til Synsgardsetra. Link kommer.

Bil: Fra Lillehammer følger du E6 nordover et lite stykke, og tar av mot Gausdal. Følg riksvei 255 til Øvre Svatsum, deretter mot Revsjøen til Synsgardsetra (bomveg, tar kort). Her er det parkering.

Felles for all transport: Fra parkeringsplassen på Synsgardsetra er det ca 15 km i lettgått terreng inn til Liomseter. Kontakt Liomseter for transport av barnefamilier eller bagasje fra Synsgardsetra.  

Kart
Planlegging er halve turen, og vi anbefaler at dere skaffer dere kart og studerer dette før dere reiser til fjells. Kart kan kjøpes på Tursenteret vårt i Storgata 3 eller på Friluftshuset på Sørenga - eller i nettbutikken. Mer informasjon om fjellområdene og hyttene våre finner du her

Turinformasjonen hjelper deg

Har du spørsmål om turopplegg, kart eller utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på: 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no.

For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre, Bli medlem i DNT.

Kategori: BT fjelltur

Turboteamet til Liomseter i påsken

Turboteamet kommer til Liomseter i påsken! Ta turen til vakre Langsua nasjonalpark og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Turboteamet inviterer Liomseter sine gjester med på blant annet snølek, skiturer, ...

Kontaktinformasjon: