På umerkede stier i Nordåsen

Fellestur

Dato
10. august 2019 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag , Ullensaker Turlag , Vandregruppa
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

På denne turen vil vi utforske umerkede stier i Nordåsen, så vil du bli bedre kjent med området utenfor de blåmerkede stiene er dette turen for deg! Turen har et kort og et lengre alternativ, men vi starter i samlet flokk og går på umerket sti opp til Nipkollen hvor vi tar en stopp. Der deles gruppen, og de som ønsker å gå den korte turen snur og returnerer via Holkebyhytta, tilbake til Kløvberget. Denne turen blir på ca 10 km.

De som skal gå den lange turen fortsetter fra Nipkollen og går via Totnersetra,Vikkelihytta, Vikkeliflaen, Gullikshaugen, Veslevikka, Åssetra og tilbake til Kløvberget. Denne turen går stort sett på umerkede stier og noe utenfor sti. Turen blir på ca 20 km. Ta med mat og drikke, sitteunderlag og klær og sko etter vær.

Adkomst: Parkering ved Kløvberget
Turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Irene og Åsa (lang) og Elise og Bjarte (kort)

Velkommen på tur med Nannestad turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

På umerkede stier i Nordåsen

På denne turen vil vi utforske umerkede stier i Nordåsen, så vil du bli bedre kjent med området utenfor de blåmerkede stiene er dette turen for deg! Turen har et ...

Kontaktinformasjon:

  • Irene Lunde Sandholt
  • Tlf. 99519304

Turledere:

  • Astrid Elise Borch
  • Irene Lunde Sandholt
  • Bjarte Norheim
  • Åsa Andersson