Høstferiedag på Friluftshuset - prøv fiskelykken!

Arrangement

Dato
2. oktober 2019 kl. 10:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Barn, Fiske, Buldring, Frilufthuset, Gratis, Barnefamilie
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Friluftshuset Sørenga
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag inviterer til en gratis høstferiedag for alle på Frilufthuset, Sørenga! Her blir det ferieaktiviteter for store og små, som fisking, buldring og lek i Bystua. 

For barn i alle aldre med voksenfølge

På høstferiedagen kan alle prøve fiskelykken med oss på Sørenga, enten du er erfaren eller nybegynner, voksen eller barn! Vi har med oss fiskekyndige personer på brygga, som står klare til å dele nyttige tips og triks med alle. DNT Oslo og omegn har fiskestenger, redningsvester og annet utstyr man trenger for en vellykket fisketur, men ta gjerne med egen fiskestang om du har det.  

I Bystua kan man varme seg, møte andre barnefamilier, spille spill, tegne og leke. Det blir også servering av suppe og snacks, slik at energien er på topp.

I buldrerommet kan små og store boltre seg i veggen. Buldring er klatring i en lav klatrevegg hvor man ikke trenger tau eller sikring. Om man faller, lander man på en myk tjukkas. Buldring er god oppvarming for klatring, men også bra teknikktrening og for testing av klatretak. Buldring egner seg for barn fra fire år og oppover, ungdom og voksne.

Arrangementet er gratis og åpent for alle så lenge det er plass. Velkommen til store og små!

 

Adkomst

Kollektivt: Sykkel, T-bane, trikk eller buss til Oslo S eller Bjørvika. Følg gangbroen ved Operaen/Sukkerbiten over til Sørenga. Friluftshuset ligger rett ved Sørenga Sjøbad.
Med bil: Ta rv. 162 sørover, sving til høyre ved Sørengkaia. Det er betalingsparkering i P-huset på Sørenga.

Utstyr

Ta på behagelige klær, joggesko eller klatresko, dersom du har lyst til å buldre. Barna kan få utdelt klatresko av oss. Ta gjerne med badetøy, da det er fine muligheter for å bade på Sørenga. Ta gjerne også med eget fiskeutstyr dersom dere har det.

Sikkerhet

Foreldre har ansvar for sine barn og alle barn må ha voksenfølge. Ved buldring, pass på at barnet ikke beveger seg i fallsonen til de som klatrer i veggen. Stå gjerne bak barnet ditt og sørg for at barnet får et fint fall på tjukkasen. Bading skjer på eget ansvar. Foreldre må passe på barn som bader eller fisker.

Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag har foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Turledere og aktivitetsledere har ansvar for gjennomføring av turen og tilrettelegging av aktiviteter.

For mer informasjon

Ring DNT Oslo og omegn på tlf. 22 82 28 00 eller kontakt Barnas Turlag på e-post: barnas.turlag@dntoslo.no