Høsttur til Huldreheim, DNT sin nye hytte i Østmarka

Fellestur

Fra dato
13. september 2019 kl. 15:00
Til dato
15. september 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

I vår åpnet DNT Oslo og omegn en ny hytte i Østmarka, Huldreheim. Vi har lyst til å feire dette med en Vandregruppetur til denne hytta!

Fredag etter jobb tar vi toget til Lillestrøm og så buss 310 til Fjerdingby skole. Derfra går vi ca 4km inn til Huldreheim. Lørdag går vi først til Setertjernstua. Om været er fint, kan det hende vi tar en avstikker herfra på ca 5 km til Ramstadslottet (394 m.o. h.) før vi går videre til Røyrivannskoia og Stallen (totalt ca 18km). Søndag går turen videre sørover til Vangen. På veien tar vi kanskje en kort avstikker til toppen av Tonekollen (368 m. o. h.) Her det er flott utsikt over Østmarka. Fra Vangen går vi sørvestover til Krokhol (ca 13km). Herfra kan vi ta buss 550 tilbake til Oslo.

Turlederne sørger for middag fredag og lørdag kveld. Dette fordeles på deltagerne, så hold av litt plass i sekken. 

Ta med godt fottøy, klær for både varmt, kaldt og vått vær, lommelykt, mat og drikke til frokost og niste og gjerne noe godt å dele med de andre underveis og på kvelden. Hyttene har dyner og puter. Ta med lakenpose, eventuelt sovepose. Hyttene vi skal overnatte i, ligger alle ved vann, så ta gjerne med badetøy.

Nærmere informasjon om bussavganger kommer senere.

Antall deltagere inkludert turledere: 8

Påmelding pr e-post til ing,fja@gmail.com fra 20.08 kl 18:00. Deltagerne betaler kr 550,- for to overnattingen ved påmelding. Mer detaljer om dette får deltagerne etter at de har fått bekreftelse på at de har plass på turen.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kirsti Magelssen
  • Ingunn Fjæreide