Tur med høstens fargespill på Venabygdfjellet

Fellestur

Fra dato
27. september kl. 16:00
Til dato
1. oktober
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med og nyt fjellet før vinteren setter inn. Venabygdfjellet og Rondane har spesielt vakre farger om høsten.

Turen er fulltegnet.

Vi tar tog fra Oslo S fredag 27.9 kl. 16:02 og er framme på Ringebu kl. 18:45. Deretter tar vi felles drosje langs Friisveien til der stien til Jammerdalsbu tar av. Herfra tar det  bare en snau halvtime å gå inn til Jammerdalsbu. Neste dag går vi nordover til Gråhøgdbu (17,5 km). Søndag passerer vi den karakteristiske fjelltoppen Muen og fortsetter til Eldåbu (18 km). Mandag går turen til Rondvassbu (23 km). Denne dagen får vi en fantastisk utsikt mot Rondanemassivet. Rondvassbu er betjent, så her kan vi glede oss til dusj og deilig middag! Etter en god frokost tirsdag morgen går vi ned til Mysuseter (11 km) der vi igjen tar felles drosje til Otta og tog derfra kl 16:27 med ankomst i Oslo kl 20:04.

Ta med: Kart (Ringebu og Rondane sør, begge 1:50 000) og kompass, hodelykt, vindsekk og liggeunderlag, sovepose/lakenpose, klær etter årstiden og fjellstøvler. Se forøvrig DNT pakkeliste for fjellturer. Alle hyttene unntatt Rondvassbu er selvbetjeningshytter, og her lager vi mat av provianten som er på hytta.

Påmelding: Til Lisbet Grut på tur-lg@outlook.com fra 2. august fra kl 08:00. 

Tur med høstens fargespill på Venabygdfjellet

Bli med og nyt fjellet før vinteren setter inn. Venabygdfjellet og Rondane har spesielt vakre farger om høsten. Turen er fulltegnet. Vi tar tog fra Oslo S fredag 27.9 kl. 16:02 ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Lisbet Grut
  • Kirsti Magelssen