Med skattekart og kompass

Fellestur, Fottur, Kart Og Kompass
Barnas Turlag Oslo Sør, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT Oslo og Omegn
Oslomarka (se kart)

Vi kommer til å holde oss i området rundt Skullerudstua. Vi får hjelp av Jan Gunnar Jakobsen fra DNT Oslo og Omegn som skal lære oss litt om forskjellige karttegn og hvordan vi kan orientere oss ved hjelp av kart og kompass.

Turen passer for barn fra 4 år og oppover i følge med voksne.

Ta med:

• Mat og drikke til eget bruk
  • Klær etter vær

Oppmøtested: Skullerudstua

Tidspunkt: Søndag 25. august kl. 11-13.

Aktuelle kollektivtilbud i nærheten er: T-bane nr 3 eller buss nr 70 til Skullerud.

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding.

For mer informasjon
For spørsmål om arrangementet, kontakt turleder Rune Døli: rune@modest.no

Sikkerhet
Alle barn må ha voksenfølge. På turer og aktiviteter med Barnas Turlag Oslo Sør har foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Turledere og aktivitetsledere har ansvar for gjennomføring av turen og tilrettelegging av aktiviteter.

Dette arrangementet er i regi av Barnas Turlag Oslo Sør som er en del av DNT Oslo og Omegn. Vi er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her. Mer informasjon om Barnas Turlag Oslo Sør og fremtidige arrangementer finnes på Facebook.

Kategori: Nærmiljø

Med skattekart og kompass

Har du lyst til å lære litt om bruk av kart og kompass? Bli med på en spennende skattejakt og en morsom orienteringstur på Skullerud. Vi kommer til å holde ...