Sopptur til Dølerud

13. oktober kl. 11:00 - 15:00
Fellestur, Fottur, Sopptur
Barnas Turlag Oslo Sør, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT Oslo og Omegn
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Sammen med Oslo og omegn sopp- og nyttevekstforening tar vi turen inn i Østmarka på leting. Turen starter på parkeringsplassen ved Grønmo. Vi går sørover forbi Sølvdobla, derfra snirkler vi oss innover til Dølerud der vi tar en velfortjent pause. Vi får servert litt varm suppe samtidig som vi lærer litt om hva vi må vite når vi plukker sopp. Er det flere sopper vi kan plukke og spise? Og hvilke sopper må vi ikke plukke?

Turen passer for barn i alle aldre i følge med voksne. Turen er omlag 4 km tur/retur.

Ta med:

• Mat og drikke til eget bruk
  • Klær etter vær
  • Sitteunderlag

Oppmøtested: Parkeringsplassen ved Grønmo

Tidspunkt: Søndag 13. oktober. Vi går fra parkeringsplassen kl 11, og turen varer til ca. kl 15.

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding.

For mer informasjon
For spørsmål om arrangementet, kontakt turleder Rune Døli: rune@modest.no

Sikkerhet
Alle barn må ha voksenfølge. På turer og aktiviteter med Barnas Turlag Oslo Sør har foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Turledere og aktivitetsledere har ansvar for gjennomføring av turen og tilrettelegging av aktiviteter.

Dette arrangementet er i regi av Barnas Turlag Oslo Sør som er en del av DNT Oslo og Omegn. Vi er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her. Mer informasjon om Barnas Turlag Oslo Sør og fremtidige arrangementer finnes på Facebook.

Kategori: Nærmiljø

Sopptur til Dølerud

Nå er høsten kommet, og skogen er full av sopp. Har du hørt om en sopp som heter traktkantarell, og vet du hvordan den ser ut? Sammen med Oslo og ...