Historisk byvandring på Jessheim

11. august kl. 12:00 - 14:30
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn , Ullensaker Historielag
Akershus Øst (se kart)

På vandringen vil historielaget fortelle om blant annet Jessheim togstasjon, historiske hus i “gamlebyen” og ikke minst skal vi en tur inn på Herredshuset, Jessheims “storstue”. Byvandringen vil ta ca 2,5 time.

Oppmøtested og tidspunkt: Jessheim togstasjon, Ringveien, 2050 Jessheim. Felles avgang kl 12.00.

Turledere er: Ann-Mari, Erik og Atle

Turen er gratis og åpen for alle.

Velkommen med på tur med oss!

Merk: På våre turer tar vi bilder og noen ganger video som vi benytter til markedsføring i sosiale media og på våre nettsider. Hvis du ikke ønsker å bli avbildet eller publisert på slike medier ber vi deg ta kontakt med en av våre turledere ved turens start, så tar vi selvfølgelig hensyn til det.

Historisk byvandring på Jessheim

Ullensaker Turlag DNT har i samarbeid med Ullensaker Historielag gleden av å innby til historisk byvandring på Jessheim søndag 11. august 2019. På vandringen vil historielaget fortelle om blant ...

• Ann-Mari Grøndalen Lund
  • Tlf. 90197074