Kom deg ut dagen i Asker - Wentzelhytta

Arrangement

Dato
1. september 2019 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegutdagen, Natursti, Orientering, Matpåbål
Arrangører
Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn , Asker Idrettsråd
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

VELKOMMEN til Kom deg ut-dagen 1. september.

Sted: Wentzelhytta -på toppen av Vardåsbakken

Tid: 11.00 - 14.00

Velkommen til en hyggelig familiedag utenfor Wentzelhytta på toppen av Vardåsbakken! 

Det blir fyr på bålpanner med mulighet for å grille medbrakt mat. Vi serverer 1 pølse pr deltaker på toppen, men husk at man blir sulten på tur, så ta med niste og godt med drikke. Natursti, for barna, turorientering med ulik vanskelighetsgrad i samarbeid med Asker Skiklubb orientering. Kom og heng med oss i hengekøya eller prøv deg på slakk line. BUA kommer med utlånsutsyr og hengekøyer og tarp om det skulle komme en regnskur. Og selvsagt kommer vår kjære maskot Turbo!

Det er mange stier opp til Vardåsen. Wentzelhytta ligger før selve toppen av Vardåsen, nærmere bestemt ca 150m fra siste mast i skitrekket på toppen av Vardåsbakkken. Det går blåmerket sti fra Gullhella stasjon som vi for anledningen har merket med røde DNT- bånd. Det går også an å komme inn på denne stien fra Trettestykket v/ parkeringen til Vardåsen skisenter. Det er også her merket med røde DNT- bånd. 

Andre alternativer er å prøve stien fra Vardåsen kirke, eller den bratte men morsomme stien Breileina fra Hauger på Dikemark.

 

Sees på toppen :)

Kart over Vardåsen

UT.no

Kom deg ut dagen i Asker - Wentzelhytta

VELKOMMEN til Kom deg ut-dagen 1. september. Sted: Wentzelhytta -på toppen av Vardåsbakken Tid: 11.00 - 14.00 Velkommen til en hyggelig familiedag utenfor Wentzelhytta på toppen av Vardåsbakken!  Det blir fyr på ...

Kontaktinformasjon: