Nærtur fra Tonsenhagen - Søndagstur i anledning Lillomarkas venners jubileum

Fellestur

Dato
22. september 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Ekstra: Søndagsnærtur i anledning Lillomarkas venners jubileum.

Start fra Tonsenhagen skole kl. 11 som vanlig. Vi går på umerkede stier over Årvollåsen og Storhaug. Så til Linderudseter (bak hoppbakken) for rast ute, ta med mat og drikke. Retur via Isdammen til Tonsenhagen (Ca 7,5 km). Det vil også være mulighet for å gå en kortere tur som slutter på Isdammen (Det blir tid til å være med på arrangementet der). 

Generell informasjon om nærturene:

Bli med på en hyggelig tur innover i vakre Lillomarka. Det er nærtur fra Tonsehagen hver torsdag kl. 11. Oppmøte ved bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole hver torsdag, her stopper buss 25, 31 og 60. Turene varer fra 2-4 timer og er for alle som har tid og lyst til å gå på skogstur sammen med andre turglade folk. Ved oppmøtested, se etter trivelige turledere med rød DNT-vest.

Turene går på flotte stier og skogsbilveier, vi regulerer ut i fra vær og føreforhold. Av og til tilbyr vi to turalternativer, sånn at alle skal få en passe krevende tur. Ta på gode sko og ta med litt mat og drikke i sekken. Det er alltid muligheter for en matpause underveis. Husk brodder når det er snø eller is. 

Siste torsdag i måneden arrangeres Månedens tur. Da tar gruppa gjerne buss for å komme til et annet turutgangspunkt. For mer detaljer om turene: Her finner du høstens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er mange nærturgrupper å velge mellom i Oslo. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene.  

Nærtur fra Tonsenhagen - Søndagstur i anledning Lillomarkas venners jubileum

Ekstra: Søndagsnærtur i anledning Lillomarkas venners jubileum. Start fra Tonsenhagen skole kl. 11 som vanlig. Vi går på umerkede stier over Årvollåsen og Storhaug. Så til Linderudseter (bak hoppbakken) for ...

Kontaktinformasjon: