Nærtur pluss fra Ammerud

Fellestur

Dato
12. november 2019 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Turen går litt lengre inn Lillomarka, og er derfor noe lengre enn vanlige nærturer på Ammerud. Nærtur pluss varer ca tre timer. Høsten  2019 vil det være Nærtur pluss på disse datoene: 10.09, 15.10 og 12.11. Ta med mat og drikke. Det blir matpause underveis. Dersom det er dårlig vær, blir det vanlig nærtur.

Oppmøte: Ammerud T-banestasjon klokka 11:00.

Øvrige tirsdager er det vanlig nærtur fra Ammerud. Disse turene varer ca to timer, og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta på gode sko og gjerne litt mat og drikke i sekken. Siste tirsdag i måneden drar gruppa på tur til andre steder. Her kommer høstens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Nærtur pluss fra Ammerud

Turen går litt lengre inn Lillomarka, og er derfor noe lengre enn vanlige nærturer på Ammerud. Nærtur pluss varer ca tre timer. Høsten  2019 vil det være Nærtur pluss på disse datoene: 10.09, ...