HøstCamp på Breivoll gård (Aldersbestemt aktivitetshelg 26 - 45 år)

Fellestur

Fra dato
18. oktober kl. 17:00
Til dato
20. oktober kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Høsten er variert, spennende og utrolig vakker, og drømmer du om å sove ute, få nye turvenner, nyte god mat og fellesskap? Da bør du lese videre! HøstCamp er nok da mest sannsynlig det du drømmer om! På HøstCampen skal vi bo fast i oppvarmet lavvo på Breivoll gård i Ås kommune. Det nydelige området ligger i enden av en fjordtarm, og har store utearealer man kan boltre seg på. Det spiller ingen rolle om du har vært med på få eller mange aktiviteter eller turer tidligere. Du kan melde deg på alene eller med venner,  og vi sørger for at alle føler seg velkomne på tur! 

Velkommen til HøstCamp 2019! 

Program

Fredag

Vi møtes på Breivoll Gård klokka 17.00. Deltakere kan enten komme med buss eller bil fra Oslo. Oppgi gjerne ved påmelding om du har bil med plass til flere, og hvor sånn ca du kjører fra. For de som tar bussen, ligger Breivoll bare noen hundre meter fra nærmeste busstopp. Fredagen går med til å lage og spise god mat sammen, bli kjent, og innlosjere seg i lavvoene. 

Lørdag

Lørdag sover vi lenge, og våkner forhåpentligvis til lyden av fugler som ikke har forlatt landet enda. Vi spiser frokost sammen før vi utforsker ulike turmuligheter i området. Turlederne vil tilby ulike turer etter vær og vindforhold, og lunsjpausen tar vi underveis. På ettermiddagen er det lagt opp til et spekter av ulike aktiviteter og lagbasertekonkurranser. Det blir også mulighet for å bade, fiske og slappe av i sola. På kvelden lager vi til litt ekstra snaddermiddag sammen, og nyter stemningen fellesturer skaper! 

Søndag 

Søndag sover vi til vi føler oss uthvilt og nyter en sen frokost. Deretter rydder vi oss ut av leirområdet og gjør oss klare for avreise mellom 12:00 - 14:00. Er det fint vær kan vi gå en tur i området før vi drar, spise en god kanelbolle på Breivoll gård eller bade litt. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet avhengig av vær med mer!

Pris

Kroner 650,-. Prisen inkluderer middag *2, dessert, snacks, overnatting i lavvo*2, evt. utstyrsleie, og premier til konkurranser.  Det er samme pris for medlemmer, ikke-medlemmer og de som fortsatt er en del av DNT Ung. 

Alle deltakere vil få tilsendt et detaljert deltakerbrev med mer informasjon ca 1 uker før tursstart.

Annet

Ta med både varme klær (ullundertøy, lue, votter, ullsokker og annet) samt sensommerklær. De ulike aktivitetene og vær kan kreve både vanntette og vindtette klær. Grunnet at mye aktivitet skjer i eller i nærheten av vann er det derfor viktig å ha med nok skift, vanntette klær og gode sko/støvler. Et godt liggeunderlag og en varm sovepose som tåler minusgrader kan være lurt.  

Kart og ruteinformasjon

Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Påmelding

For booking trykk på "påmeldingsknappen" i høyremenyen.  Oppgi evt. matallergier/matdietter ved påmelding. Oppgi også kontaktperson til pårørende i tilfelle uhell, og evt. om du har bil med plass til flere med antatt møteplass. Kontaktperson for eventet er Sine-Sara Astad på sinesara@gmail.com. 

HøstCamp på Breivoll gård (Aldersbestemt aktivitetshelg 26 - 45 år)

Høsten er variert, spennende og utrolig vakker, og drømmer du om å sove ute, få nye turvenner, nyte god mat og fellesskap? Da bør du lese videre! HøstCamp er nok da ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sara Palm
  • Mette Nikolaisen
  • Trine-Marie Molander Fjeldstad
  • Bjørn-Roar (dublett) Eriksen