Aktiv i 100 - Sandvika

Fellestur

Dato
25. september 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, 100, I, Aktiv, Aktivi100bærum
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på en hyggelig tur i Sandvika-området!

Vi går tur på onsdager klokken 11.00. Turene går i nærområdet, for eksempel på Kalvøya, langs Engervannet, over Løkkeåsen eller langs Solbergbekken. Turene er 3-4 km lange og varer halvannen til to timer, inkludert en kort pause. Vi går på sti, turvei eller gangvei og tar pausen utendørs. Ta med sitteunderlag, litt ekstra klær, vannflaske og eventuelt noe å spise.  

Er du usikker på om du er sprek nok? Denne turen passer for alle som uten hjelpemidler kan gå en avstand på 3 km i løpet av en drøy time. For mange er turene fra Sandvika fine å starte med, hvis man vil begynne å gå med Bærum Turlag. På turene har vi vanligvis 3 turledere. Dermed vil ingen bli gått fra eller måtte gå alene.
Ta gjerne med deg en venn.

Terrenget rundt Sandvika er bratt enkelte steder og stiene kan være glatte. Det trengs solide sko som tåler jord, steiner og litt vann.

Oppmøte: Otto Sverdrups plass, rett ved jernbanebrua i Sandvika sentrum. Møt gjerne litt før klokka 11. Første tur etter «koronastoppen» er onsdag 3. juni.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i regi av DNT Oslo og Omegn. Her finner du oversikt over alle gruppene.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i Bærum Turlag

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre.

Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding. Bruk «Påmeldingsknappen» på denne siden. Alternativt kan du ta kontakt med turleder Sidsel Graff-Iversen på e-post sidsel@baerumturlag.no eller mobiltelefon 41662683 før turen starter.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 20 personer pr gruppe, inkludert turledere.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot Corona-smitte

Turlederne på Sandvika-gruppen:

  • Kristin Fjellestad, t: 47023522
  • Sidsel Graff-Iversen, t: 41 66 26 83
  • Ragne Elisabeth Hansen - 907 53 248
  • Britt Hveem, t: 99521390
  • Simin May, t: 99892938
  • Liv Molstad, t: 97623676
  • Fozia Rafic, t: 41661058

Reserver:

  • Marit Torblaa Karlsen - telefon: 958 61 451
  • Unn Ellefsen -  telefon 93432285


Tursenteret DNT Oslo og Omegn: 22 82 28 00
Epost: info@dntoslo.no
På sikt ønsker vi å starte flere tilsvarende grupper andre steder i Bærum. Ta kontakt hvis du ønsker å være turleder så starter vi opp grupper straks det er nok turleder på plass.

Velkommen på hyggelige nærturer i Bærum for de som er hjemme på dagtid på onsdager.

 

Aktiv i 100 - Sandvika

Bli med på en hyggelig tur i Sandvika-området! Vi går tur på onsdager klokken 11.00. Turene går i nærområdet, for eksempel på Kalvøya, langs Engervannet, over Løkkeåsen eller langs Solbergbekken. ...