Turboteamet på Rondvassbu i høstferien (fra 4 år)

30. september 2019 kl. 10:00
3. oktober 2019
Arrangement, , Fjelltur, Famileaktiviteter, Rondane, Barnelek, Høstferie, Aktivitetsleder, Turboteam
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Rondvassbu
Rondane (se kart)

Turboteamet kommer til Rondvassbu i høstferien (uke 40)! Ta turen til vakre Rondane og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Vårt Turboteam ønsker Rondvassbu sine gjester velkommen til tur, aktiviteter og lek fra tirsdag til fredag.

Om Rondvassbu
Midt i Rondane Nasjonalpark ligger Rondvassbu, en av DNTs mest populære hytter. Vakkert plassert i sørenden av Rondvatnet med det flotte Rondanemassivet i bakgrunn, med den ene Rondekjempen etter den andre som strekker seg mot skyene. Her er høye fjell, djupe daler og nydelige fjellvann - alt du trenger for høstens vakre naturopplevelser.

Passer for barn fra 4 år i følge med voksne

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende aktivitetsteam for Barnas Turlag i skoleferier (unntatt sommerferien). Turboteamet besøker ulike hytter og fjellområder og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og moro for hele familien. De organiserer uteaktiviteter som inkluderer turer, lek, bållunsj og annen moro i nærområdet rundt hytta. Barn som deltar må alltid ha med seg en voksen på aktivitetene. Andre voksne kan delta på aktivitetene sammen med barna eller gå turer alene i området eller sammen med gamle og nye voksenvenner. Aktivitetstilbudet er gratis for Rondvassbu sine overnattingsgjester. Aktivitetsprogrammet blir hengt opp i resepsjonen kvelden i forveien med muligheter for å melde seg på.

Aktiviteter vil foregå fra kl 10.00 til 16.00 tirsdag til fredag.

Vi spiser lunsjen ute hver dag. Etter middag finner Turboteamet på en kveldsaktivitet.

Hvilke aktiviteter har Turboteamet i høstferien?

Aktivitetslederne beslutter prorammet når de vet litt mer om alderen og ferdighetene til deltakerne. Aktuelle aktiviteter er toppturer, tur i vannkanten, spikking, bålkos, matlaging, historiefortelling, leking ute og inne, quiz, tegning og m.m. Turboteamet tilpasser aktivitetene etter vær, alder på barna og barnas ønsker, og programmet blir annonsert kvelden i forveien.

På tur og aktivitet med Barnas Turlag så har de foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Oppgaven til våre turledere / aktivitetsledere er å legge til rette for tur, aktiviteter og lek.

Bestille opphold på Rondvassbu

Gjester bestiller selv opphold på Rondvassbu i perioden Turboteamet tilbyr aktiviteter på hytta.

Klikk her for å lese om og bestille overnatting på Rondvasbu

For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre, er det lurt å være medlem: Bli medlem i DNT

Smitteverntiltak ved DNT aktiviteter

Deltakerne må ha med hånddesinfiseringsmiddel og munnbind til egen bruk. Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur og aktivitet. Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere ved å legge til rette for en trygg aktivitetsopplevelse.
FHIs temaside for koronavirus

Hvordan komme seg til Rondvassbu

Det er ikke bilvei helt frem til hytta. Bilveien stopper ved Spranget, og det er da 6 km på grusvei til hytta. Man kan eventuelt leie sykler fra Spranget om man ikke ønsker å gå. Kontakt hytta for å bestille sykkel og få kode til sykkellåsen.

Du kan lese mer om det å komme til Rondvassbu på nettsidene deres

Planlegging er halve turen og vi anbefaler at dere skaffer dere kart og studerer dette før dere reiser til fjells. Kart kan kjøpes på Tursenteret vårt i Storgata 3 eller i DNTs nettbutikk. Mer informasjon om fjellområdene og hyttene på www.ut.no

Om våre turledere og aktivitetsledere

Våre turer ledes av turledere og/eller aktivitetsledere. Turlederne våre er fjellfolk med solid friluftserfaring, DNTs turlederkurs eller tilsvarende, og som trives med å være på tur med barn. Aktivitetslederne har kurs og erfaring i å tilrettelegge for barn på tur. Sammen skal de skape en positiv, trygg og hyggelig turopplevelse.

*Aktiviteter med Turboteam arrangeres med støtte fra Frifond.

Kategori: BT Fjelltur

Turboteamet på Rondvassbu i høstferien (fra 4 år)