#LateSunday Kræsjkurs; lær å ta bedre turbilder (DNT 26-45 år)

Fellestur

Dato
13. oktober 2019 kl. 13:30 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Vandregruppa, Fototur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45
Dette arrangementet er over!

Er du glad i å ta bilder på tur, men blir ikke helt fornøyd med resultatet? Da er dette kurset noe for deg. Vi går raskt gjennom noen elementære elementer for å gi bildene et løft, og det spiller ingen rolle om du fotograferer med mobilkamera eller andre typer kamera. Sørg riktignok for at du kan bruke utstyret du har med deg.  Vi kommer ikke til å gå inn på tekniske detaljer i denne omgang, men legger vekt på komposisjon, lys, dybde, utsnitt, motiv osv. Er vi riktig så heldige, viser høsten seg fra sin aller beste side, med varmt ettermiddagslys i horisonten.

Vi starter med sen lunsj/snack og teori rundt et deilig bål. Deretter blir dere sendt ut i praksis der dere får teste ut det dere har lært. Litt avhengig av antall deltakere, kan det bli åpnet for individuell tilbakemelding på ett av bildene dere har tatt.

Oppmøtested er Badedammen på Grorud kl 13.30 og deltakerne må selv komme seg hit til fots, med buss, t-bane eller bil. Ta med varme klær, sitteunderlag, mat og drikke, og det kameraet du selv ønsker å benytte deg av. Husk å kle både deg selv og fotoutstyret etter været.

Kurset er gratis, men krever påmelding, og er åpent for alle i alderen 26-45. Meld deg på den røde knappen til høyre, og ta gjerne kontakt med turleder Hilde Barkenes på hilde.barkenes@gmail.com ved spørsmål. Turleder er ikke pedagog i fotografi, men en entusiastisk tur og landskapsfotograf som gjerne deler noen tips. Å ta gode bilder handler i stor grad om å se, så sørg for å ha med deg et våkent blikk denne dagen.

Ps. Det kan bli tatt bilder og video fra dette arrangementet til markedsføring og promotering av aktiviteter i vandregruppa, DNT 26-45. Hvis du ikke ønsker å bli avbildet er det fint om du gir beskjed til turleder så blir dette selvfølgelig tatt hensyn til.

#LateSunday Kræsjkurs; lær å ta bedre turbilder (DNT 26-45 år)

Er du glad i å ta bilder på tur, men blir ikke helt fornøyd med resultatet? Da er dette kurset noe for deg. Vi går raskt gjennom noen elementære elementer ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sverre Tvinnereim
  • Hilde Barkenes