#AskerOnsdag -Klatring på Holmen

Denne #AskerOnsdagen blir det klatring på Holmen klatresenter!

Tid: kl 18.00-20.30

Sted: Holmen klatresenter, Vogellund 8, 1394 Nesbru

Pris: Kr. 30,-  (Medlem) Kr. 50,- (Ikke-Medlem). Betales med Vipps under aktiviteten.

Husk:  Drikkeflaske, ledige klær, klatresko om du har- ellers fungerer joggesko fint.

Vi har klatreseler til gratis utlån. Vi har ledere som kan sikre, og instruktør kan gi oppplæring til de som ønsker slik at dere også kan sikre hverandre.

Klatringen er både for de som aldri har klatret før, og for de som har klatret mye.

Håper å se dere på toppen!

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, hundekjøring, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser.

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei.

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Akershus Fylkeskommune og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag -Klatring på Holmen