Åpent medlemsmøte i Nannestad Turlag

17. oktober kl. 19:00
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn
Akershus Øst (se kart)

17. oktober har Nannestad Turlag åpent medlemsmøte for alle medlemmer! I samarbeid med Nannestad bibliotek har vi har vært så heldige å få meteorologen John Smits til å komme og fortelle oss om vær og klima, spesielt rettet mot Romerike, Nannestad og Romeriksåsene. Han forklarer blant annet hvorfor været i Nannestad og Romeriksåsene blir som det blir. Det hele blir krydret med historisk stoff om meteorologiens utvikling, litt om årets sommer, noen gamle værtegn og noen scenarier om fremtidens klima.

Denne kvelden er selvsagt også åpen for deg som ikke er medlem enda, og det blir mulig å få vite mer om hva vi driver med i Nannestad Turlag. Vi er på jakt etter flere turledere, så har du en drøm om å få med deg andre ut på tur, må du ikke nøle med å komme!

Medlemsmøtet holdes i Nannestad Bibliotek kl 19.

Velkommen!

Åpent medlemsmøte i Nannestad Turlag