Søndagstur i Lillomarka

Fellestur

Dato
10. november 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Søndagstur i Lillomarka
Dette arrangementet er over!

Bli  med på rundtur i vakre Lillomarka. Turen starter fra Solemskogen, og følger veien før vi tar inn på en blåmerket sti. Stien fører inn i Lillomarka naturreservat, med bratte dalsider og frodige dalbunner, i en intakt og sammenhengende gammelskog. Nordover Grytedalen, passerer vi Griseputten, Søndre Langevann og over høyden og ned til Lilloseter.

På Lilloseter blir det en god pause, med mulighet  for å kjøpe seg noe å drikke og spise i tillegg til medbrakt matpakke.  

På tilbaketuren følger vi veien et lite stykke sørover før vi  tar inn på blåmerket sti langs Bispedalen og gamle Hadelandsveien tilbake til Solemskogen.

Turen er 10 km, litt opp og ned på blåsti i Lillomarka

Oppmøte: Busstoppet på Solemskogen kl.11.00

Kollektiv: Buss 56 fra Nydalen kl 10.28

Ta med: Mat og drikke. Gode sko som er egnet for tur på sti.

Søndagsturer er en del av DNT Oslo og Omegns nye turtilbud. Turene er spesielt rettet mot folk som ønsker å gå lengre turer i Marka på sti. Turene går fra sentrale utfartssteder med gode kollektivmuligheter. Merk at vi har også egne søndagsturer for seniorer. her finner du oversikt over turprogrammet til Seniorgruppa. Vandregruppa arrangerer også noen søndagsturer. Her finner du turprogrammet til Vandregruppa. For søndagsturer i enklere turterreng se oversikt over Internasjonale Søndagsturer. 

Kategori: Stitur

Søndagstur i Lillomarka

Bli  med på rundtur i vakre Lillomarka. Turen starter fra Solemskogen, og følger veien før vi tar inn på en blåmerket sti. Stien fører inn i Lillomarka naturreservat, med bratte dalsider ...