Løping i fjellet - tips og triks (Sørenga)

I fjor arrangerte DNT Oslo og Omegn to løpeturer - en på Hardangervidda og en i Skarvheimen. Til sommeren settes det opp to nye, flotte turer  - "DNT-løpetur i Rondane" og "Langløpstur i Femundsmarka".  Turlederne på 2019-turene og for kommende 2020-turer vil denne kvelden gi dere gode tips og triks for å få en herlig løpeopplevelse i fjellet. Med inspirerende bilder, "raske" råd om utstyr og ernæring og en god porsjon etuisiasme, blir dere garantert nysgjerrig på denne formen for fjellopplevelse.

Program:

Kl 17.30 Dørene åpnes og kaffe/te serveres

Kl 18.00 Turlederne Frederik Emil og Maria forteller om sine opplevelser fra fjell-løpeturene det siste året. Det blir tips og triks til løpeturen i Marka og på fjellet; foreberedelse, turruter og utstyr.

Kl. 18.45 Turleder Per vil komme med ernæringsråd/tips  og kanskje noen smaksprøver fra en særegen opprinnelse som kan overraske.

Kl. 19.00 Turlederne Per, Maria og Frederik Emil skal være turledere på "DNT-løpeturen i Rondane" - 2.-5.juli 2020 (Turnr 12678). De er meget godt forberedt til denne turen og vil gjerne dele deres turplan med dere. Dere som allerede er påmeldt vil få mye nyttig informasjon før turen, og dere som ikke har meldt dere på vil få gode tips til å gjøre turen på egenhånd - evt. melde dere på DNT-turen om det er flere ledige plasser.

Maria og Frederik Emil er også turledere på "Langløpsturen i Femundsmarka" - 6.-9.august så det blir gitt informasjon om denne turen også for interesserte.

Kl. 19.30 Møtet avsluttes

Oppmøtested: Friluftshuset, Sørengakaia 124

Pris for DNT-medlemmer: kr 80,-
Ikke-medlemspris: kr 120

Gratis for dere som allerede er påmeldt DNT-løpeturene (Gi beskjed til arrangør om dere er påmeldt turen og ønsker å delta på dette møtet. Da kan DNT Oslo foreta bookingen.)

Frederik Emil Juul, Maria Bratteli og Per Helgesplass er alle utdannet som DNT-turledere. De drar på tur så snart de kan, og de elsker å løpe. Kombinasjonen turledelse og løping syns de er en perfekt match for å dra på løpetur med likesinnede.

Mer informasjon og påmelding til løpeturene:

"DNT-løpetur i Rondane"

"Langløpstur i Femundsmarka"

Løping i fjellet - tips og triks (Sørenga)

Løping fra hytte til hytte i fjellet blir mer og mer populært. Kom til Sørenga å bli inspirert til å ta løpeturen i fjellet. I fjor arrangerte DNT Oslo og ...