Garlaushøgda rundt

Fellestur

Dato
13. juni 2020 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bærumsmarka, Topper, Garlaushøgda
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen krever påmelding.

Vi utforsker området rundt og i Garlaushøgda, mest på små umerkede stier. Kanskje finner vi ruiner av en hytte eller steinbu i lia på vestsiden? Vi går videre til Fiskelaus, Skriverberget og Muren og går østsiden av Garlaushøgda tilbake til parkeringen ved Steinsskogen gravlund. I sidene ved Garlaushøgda er det flott utsikt i godvær. 

Terreng og lengde:

I Garlaushøgda er det både bratt og ulendt. Sko/støvler med god ankelstøtte og gode såler er godt å ha. Turens lengde er ca. 12 km.

Ta med: Mat, drikke og sitteunderlag.

Start: Øverst på parkeringsplass ved Steinsskogen gravlund kl. 11.00 .

Turleder: Kari Fonnes.

Generell turinformasjon: https://baerum.dntoslo.no/generell-turinformasjom/

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i Bærum Turlag

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre.

Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

 

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 20 personer pr gruppe, inkludert turleder. Bærum Turlag kan sette inn flere turledere og dele turen opp i flere grupper med tilstrekkelig avstand, men turledere holder likevel kontakt underveis.

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter. Se forøvrig DNTs coronaberedskap

Garlaushøgda rundt

Denne turen krever påmelding. Vi utforsker området rundt og i Garlaushøgda, mest på små umerkede stier. Kanskje finner vi ruiner av en hytte eller steinbu i lia på vestsiden? Vi ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Kari Fonnes