Kom deg ut-dagen i Lørenskog

2. februar kl. 11:00 - 15:00
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Akershus Øst (se kart)

Søndag 2. februar inviterer DNT nok en gang til nasjonal tur- og aktivitetsdag. I samarbeid med en rekke lokale frivillige lag og foreninger og Lørenskog Kommune inviterer vi i DNT Lørenskog til aktiviteter, lek og moro for store og små i Rådhusparken. Alle arrangementene er gratis og har ingen påmelding.

I barneområdene blir det leker og aktiviteter (rokkeringer, potetløp, vedstabling, tautrekking etc.). Ved scenen blir det høyballer man kan slappe av på, eventyrstund og mulighet til å grille medbrakt på våre bålpanner. I skogen bak toalettene og opp mot rådhuset er det natursti som ender på BUA hvor det blir premier. På grillplassen nedenfor toalettene blir det grillpølseutdeling fra GILDE (max 1 per person, så lenge beholdningen rekker). Ellers er det ulike foreninger og lag som har satt opp sine aktiviteter og stands mot Langvannet nederst i Rådhusparken.

Ta med det du ønsker å spise og drikke til denne fine muligheten for søndagstur. Besøk andre frivillige organisasjoner rundt i parken. I 2019 tok nærmere 1500 voksne og barn turen til Losby for å bli med. For å få plass til alle har man i 2020 bestemt seg for å arrangere dette i Rådhusparken, midt i Lørenskog. Bli med!

Se kart og info:

Kom deg ut-dagen i Lørenskog