Kystvandring i pinsen langs havkanten mellom Fredrikstad og Moss (DNT 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
30. mai 2020 kl. 10:45
Til dato
1. juni 2020 kl. 15:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45 år
Dette arrangementet er over!

Er du lysten på å strekke dagene i pinsen til det fulle? Kjenne havduften trekke inn neseborene samtidig som solen stråler høyt fra himmelen? Prøve deg på kystvandring med andre hyggelige deltakere? Og unna deg en velfortjent "retreat" ved det ærverdige Støtvig hotell? Da er dette turen for deg:-) 

Programmet for turen er fortsatt under utarbeidelse, men vi tenker følgende: 

Dag 1: Avreise med tog fra Oslo S kl. 1001 med ankomst Fredrikstad en drøy time senere. Liten sightseeing i Gamle Fredrikstad. Deretter dagsmarsj langs kysten til Engelsviken eller Spetalen hvor vi overnatter. 

Dag 2: Dagsmarsj langs kysten til Støtvig hotell. Fin kyst; muligheter for båttur, spa og bowling med mer. En bedre middag. 

Dag 3: Dagsmarsj fra Støtvig til Moss. 

Deltakeravgiften på 1600 kroner inkluderer overnatting og frokost på Støtvig hotell, overnatting på Feriehjemmet Solviken, og lunsj første dag. Andre måltider kommer i tillegg og de spleiser vi på. Hver enkelt deltaker kjøper selv togbillett til Fredrikstad og fra Moss.

 

 

Kystvandring i pinsen langs havkanten mellom Fredrikstad og Moss (DNT 26-45 år)

Er du lysten på å strekke dagene i pinsen til det fulle? Kjenne havduften trekke inn neseborene samtidig som solen stråler høyt fra himmelen? Prøve deg på kystvandring med andre ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingvild Østvedt
  • Sverre Tvinnereim