Pudderfest i Breheimen!

28. februar kl. 08:00
1. mars
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Arrangement, Festival, Topptur, Randonne, Rundhaugen, Skogskjøring, Exploreskjåk
Sota Sæter, DNT Oslo og Omegn , Explore Skjåk
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)
Dette arrangementet har allerede startet!

Pudderfest i Breheimen med Explore Skjåk

Er du ny på randonnée eller bare digger skikjøring generelt, da har du muligheten til å bli med vår kjentmann Edvind på en variert skitur via fjell og skog.

Turen krever at man har eget randonnée eller Telemark utstyr, inkl. feller.

Turen er middels krevende.

Pris Medlem: 3699,-

Pris Ikke medlem: 3999,-

Pakken inneholder transport tur/retur Otta Stasjon, 2 overnattinger på Sota Sæter DNT inkl. tre-retters middag, frokost (begge dagene) og niste.

Eventuell drikke og leie av skredsøker (sender/mottaker), søkestang og spade kommer i tillegg.

Påmeldingsfrist

Påmelding til sota@dntoslo.no

Husk antall deltakere og tur navn (Pudderfest i Breheimen)

For ytterlige spørsmål kontakt Sota Sæter DNT på mail sota@dntoslo.no eller telefon +47 90263153