#AskerOnsdag -Hundekjøring

29. januar kl. 18:00 - 21:00
Fellestur, , Klatring, Sosialt, Fiske, Padling, Trugetur, Matpåbål, Bareforungdom, Hengekøye, Hodelykt, Spillkvelder
Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
#AskerOnsdag

#AskerOnsdag

For ungdom 13-19 år

De som vil, kan hjelpe til med å sele på hundene. Så er det klart for kjøring med slede -her blir det mulighet til å kjøre sleden selv, eller bare sitte på😊 Og dersom det ikke blir snø, erstattes sledene med hjul. Fart blir det iallefall!  Avslutningsvis blir det avseling og kos med de firbeinte.

Underveis blir det grilling av pølser på bål og varm drikke, dette besørger vi.

Oppmøte: Kl 18.00 på Bergvang Besøksgård, Bergvangveien 12 A, 1384 Asker. Se Kart

Husk: Husk varme klær og sko, lue og votter,  Hodelykt om du har. Ellers har vi noen ekstra.

Sees!

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser.

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei.

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede, litt bøll, mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Akershus Fylkeskommune og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag -Hundekjøring