#AskerOnsdag Buldring

#AskerOnsdag

For ungdom 13-19 år

Denne #AskerOnsdagen tar vi turen til DNT- Friluftshuset på Sørenga i Oslo for buldring med kanondyktig instruktør. Buldring er klatring i lav vegg uten tau og sele. Cindy og Sverre møter dere presis kl 18.00 utenfor Narvesen på Asker Stasjon og tar toget inn sammen med dere. Det blir litt snacks innimellom buldretakene. Etter planen er vi tilbake på Asker stasjon senest kl 21.00.

Mer informasjon kommer til de som melder seg på. Begrenset antall plasser, så vær rask.

Cindy og Sverre er klare for både bøll og latter og gode naturopplevelser høyt og lavt.

Oppmøte: Kl. 18.00 utenfor Narvesen på Asker Stasjon

Pris: 100 for medlemmer, 150 for ikke-medlemmer. Vipps til Asker Turlag, 58397, velg #askeronsdag medlem eller ikke-medlem.

Husk: Klær som er gode å klatre i. Det er klatresko til utlån på Sørenga.

Sees!

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser.

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei.

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Akershus Fylkeskommune, Politidirektoratet og Gjensidigestiftelsen

Sees!

#AskerOnsdag Buldring