Sørkedalen og Otertjernåsen

Fellestur

Dato
16. juli kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Fra Skansebakken via Nedre Lyse og den fantastiske veien langs Otertjernåsen. 11 km. Stier og skogsbilvei. Lettgått
Oppmøte: Skansebakken bussholdepl. kl 10:00. Buss 41 til Skansebakken.
Turslutt: Skansebakken.
Parkeringsplass på Skansebakken.
Ta med myggspray.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  15. juli. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Sørkedalen og Otertjernåsen

Fra Skansebakken via Nedre Lyse og den fantastiske veien langs Otertjernåsen. 11 km. Stier og skogsbilvei. Lettgått Oppmøte: Skansebakken bussholdepl. kl 10:00. Buss 41 til Skansebakken. Turslutt: Skansebakken. Parkeringsplass på ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Beate Heilemann
  • Edgar Hamre