Deilig sommertur over Paradiskollen og Rundkollen

Fellestur

Dato
19. juli kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Over Paradiskollen (670 moh), Rundkollen (592 moh). Fugleknattene til Kongskog  Ta med gode skog, badehåndkle og mygg spray. 13 /15 km. Enkelte bratte partier.
Oppmøte: Harestua st. kl 10:31 . Gjøvikbanen til Harestua.
Turslutt: Buss 390 fra Kongskog. Går 1 gang i timen eller fra Hakadal.
OBS Ikke sikkert at dette blir så deilig.
Ta solide sko, fjellstøvler eller gode gummistøvler.
På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  18. juli. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Deilig sommertur over Paradiskollen og Rundkollen

Over Paradiskollen (670 moh), Rundkollen (592 moh). Fugleknattene til Kongskog  Ta med gode skog, badehåndkle og mygg spray. 13 /15 km. Enkelte bratte partier. Oppmøte: Harestua st. kl 10:31 . ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Beate Heilemann
  • Hans J Opsahl