Østmarka på langs fra Sør til Nord.

Fellestur

Dato
26. juli kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Østmarka fra sør til nord via Tonekollen. 360 graders utsikt. 20 km. Vesentlig langs blåmerkede stier, ganske småkupert.
Oppmøte: P-plass v/Sandbakken 10.00. Turleder møter  Oslo Bussterminal til bussavgang kl 09.15. Buss 550 til Brokkenhus.
Turslutt: Lørenskog Kirke (buss til Oslo).

NB. 25/7-2020. Pga dårlig værvarsel legger vi om turen. Nå blir det Østmarka på tvers. Som før start fra Sandbakken. Deretter Eriksvannet, Søndre Skytten. Fra Nordre Skytten mot Drettvannet. Videre fra Losby nordover mot bussholdeplass før Lørenskog kirke. Ca. 14 K.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  25. juli. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Østmarka på langs fra Sør til Nord.

Østmarka fra sør til nord via Tonekollen. 360 graders utsikt. 20 km. Vesentlig langs blåmerkede stier, ganske småkupert. Oppmøte: P-plass v/Sandbakken 10.00. Turleder møter  Oslo Bussterminal til bussavgang kl 09.15. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Hans J Opsahl
  • Beate Heilemann