Svartskog og Kyststien langs Bunnefjorden

Fellestur

Dato
5. juli kl. 10:15
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Gjennom Svartskog og langs østsiden av Bunnefjorden til Breivoll. Lunsj på Svartskog landhandleri. Gode muligheter for bading. 12 km.
Oppmøte: Hvervenbukta (p-plassen) kl. 10.15. Buss 83 til Fiskevollen.
Turslutt: Nesset (buss til Fiskevollen/ Oslo Bussterminal)

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  2. juli. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Svartskog og Kyststien langs Bunnefjorden

Gjennom Svartskog og langs østsiden av Bunnefjorden til Breivoll. Lunsj på Svartskog landhandleri. Gode muligheter for bading. 12 km. Oppmøte: Hvervenbukta (p-plassen) kl. 10.15. Buss 83 til Fiskevollen. Turslutt: Nesset ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tore Sæther
  • Hans J Opsahl