Øst i Maridalen

Fellestur

Dato
30. juli kl. 10:02
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Fra Movann via Snippen, Barlindåsen og Monsetangen til Kjelsås (Oset). 10 km. På skogsbilvei og god sti. Noen bratte sva.
Oppmøte: Movatn st kl 10.02. Gjøvikbanen til Movatn.
Turslutt: Oset på Kjelsås.

NB Vått i terrenget etter alt regnet vi har hatt i det siste. Husk gode sko.


På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  29 . juli. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Øst i Maridalen

Fra Movann via Snippen, Barlindåsen og Monsetangen til Kjelsås (Oset). 10 km. På skogsbilvei og god sti. Noen bratte sva. Oppmøte: Movatn st kl 10.02. Gjøvikbanen til Movatn. Turslutt: Oset ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Maj Oxaal
  • Halvor Bache-Wiig