Kom deg ut dagen i Bærum - Bål-pizza og natt i naturen på Nedre Gupu

1. februar kl. 15:30
2. februar kl. 10:00
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen,
Barnas Turlag Oslo og Omegn, Barnas Turlag Bærum , Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østlandet (se kart)
Barnas Turlag i Bærum

Vi går samlet på ski inn til Nedre Gupu hvor vi fyrer bål og koser oss med hjemmelaget pizza på bålene. Mulighet for å overnatte i hengekøye, gapahuk eller vedfyrt lavvo. Vi har tilgang på huset til stel, vann mv.

Turen er lagt til rette for de som overnatter, men det er mulig å delta bare på kvelden og gå retur til p-plassen på egen hånd.

DNT ung: Ungdommer over 13 år har mulighet til å delta uten foreldre. De må kunne klare seg selv, men kan spørre om hjelp hvis de trenger (turlederne har i utgangspunktet med egne barn)

Oppmøte: På Vestmarksetra/Franskleiv utfartsparkering (betaling) kl. 15:30, avgang kl 15:45. Vi samles til venstre for bommen, se etter røde refleksvester. Vi går samlet på ski av lysløypen inn til Nedre Gupu (ca. 1.3 km). Dersom noen ønsker å følge veien til fots på egen hånd (1.7km) gis beskjed til turlederne.

Avsluttning: Etter frokost søndag. Familiene finner tilbake til p-plassen på egen hånd. Bli gjerne og delta på Kom deg ut dagen på Nedre Gupu

Mat: Turlederne står for ingredienser til bål-pizza til aftensmat og pannekaker til søndag formiddag. Medbring gjerne litt kveldsmat/kveldskos og frokost selv.

Utstyr: Mulig å låne pulke, hengekøyer, rensdyrskinn. Overnatting i gapahuk eller vedfyrt lavvo.

Pris: Det er gratis å delta, men påmelding er nødvendig for overnatting.

Kom deg ut dagen i Bærum - Bål-pizza og natt i naturen på Nedre Gupu

Turleder: