Fålesloråsen og Sjøskogen til Breivoll - familietur

Fellestur

Dato
7. juni kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)

HUSK FORHÅNDSPÅMELDING TIL TURLEDER!
Vi har oppmøte ved Bamseveien på Fålesloråsen og ved Sjøskogen barnehage. De to gruppene møtes på grusveien (Ulveleina) i skogen nord for Sjøskogen. Herfra går vi sammen nedover til Pollevann. Fra Fålesloråsen til Breivoll passerer vi gjennom to vernede naturområder og vi passerer restene av Pollen gård. Ved Pollevann tar vi gjerne en lenger rast ved den lille badestranden før vi fortsetter retning Breivoll. Pollevannet er en idyllisk innsjø som i tidligere tider var en del av Bunnefjorden. Vi kommer etterhvert inn på kyststien og ankommer Breivoll fra nord. 

Turen går i rolig tempo gjennom variert terreng og natur. Vi tar oss gjerne tid til å se nærmere på natur og historie underveis eller bare for å nyte sommerværet. Turen egner seg godt for barnefamilier og er en fin mulighet til å gjøre seg mer kjent i denne delen av Ås. Og med åpen kafe ved målstreken er det muligheter for å avslutte turen med en bolle eller annet godt.

Lengde: ca 4 km
Vanskelighetsgrad: Lett
Oppmøte: Bamseveien på Fålesloråsen eller ved Sjøskogen barnehage kl 12:00
Turleder: Mathias Eckholdt, tlf 919 91 174
HUSK FORHÅNDSPÅMELDING TIL TURLEDER! 

Fålesloråsen og Sjøskogen til Breivoll - familietur

HUSK FORHÅNDSPÅMELDING TIL TURLEDER! Vi har oppmøte ved Bamseveien på Fålesloråsen og ved Sjøskogen barnehage. De to gruppene møtes på grusveien (Ulveleina) i skogen nord for Sjøskogen. Herfra går vi sammen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Mathias Eckholdt