Fålesloråsen og Sjøskogen til Breivoll - familietur

Fellestur

Dato
7. juni kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

TUREN ER AVLYST PGA. INGEN PÅMELDTE!
Vi har oppmøte ved Bamseveien på Fålesloråsen og ved Sjøskogen barnehage. De to gruppene møtes på grusveien (Ulveleina) i skogen nord for Sjøskogen. Herfra går vi sammen nedover til Pollevann. Fra Fålesloråsen til Breivoll passerer vi gjennom to vernede naturområder og vi passerer restene av Pollen gård. Ved Pollevann tar vi gjerne en lenger rast ved den lille badestranden før vi fortsetter retning Breivoll. Pollevannet er en idyllisk innsjø som i tidligere tider var en del av Bunnefjorden. Vi kommer etterhvert inn på kyststien og ankommer Breivoll fra nord. 

Turen går i rolig tempo gjennom variert terreng og natur. Vi tar oss gjerne tid til å se nærmere på natur og historie underveis eller bare for å nyte sommerværet. Turen egner seg godt for barnefamilier og er en fin mulighet til å gjøre seg mer kjent i denne delen av Ås. Og med åpen kafe ved målstreken er det muligheter for å avslutte turen med en bolle eller annet godt.

Lengde: ca 4 km
Vanskelighetsgrad: Lett
Oppmøte: Bamseveien på Fålesloråsen eller ved Sjøskogen barnehage kl 12:00
Turleder: Mathias Eckholdt, tlf 919 91 174
HUSK FORHÅNDSPÅMELDING TIL TURLEDER! 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Fålesloråsen og Sjøskogen til Breivoll - familietur

TUREN ER AVLYST PGA. INGEN PÅMELDTE! Vi har oppmøte ved Bamseveien på Fålesloråsen og ved Sjøskogen barnehage. De to gruppene møtes på grusveien (Ulveleina) i skogen nord for Sjøskogen. Herfra går ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Mathias Eckholdt