Månedens langtur: Rundtur i Fålemarka

Fellestur

Dato
28. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

TUREN ER AVLYST PGA INGEN PÅMELDTE 
Turen starter og ender opp på Breivoll gård. Vi følger Kyststien nordover, går gjennom Strandenga gård og over jordene mot Nordre Fåle. inn Polleveien og langs Pollevannet. Herfra går vi opp til Østli og videre mot Sjødal, her følger vi Oldtidsveien nordover til den gamle ferdselsveien fra Søndre Oppegård ned mot Bunnefjorden. Vi går sørover gjennom Sjødalstrand og sherpastien over til Nebba, hvor vi tar veien opp mot Kjærnesdammen og følger Kjærnesstien ned mot Kjærnes brygge. Herfra følger vi Kyststien tilbake til Breivoll gård, hvor vi avslutter turen ved gårdskafeen.

Lengde: ca 15 km
Vanskelighetsgrad: Middels
Oppmøte: Breivoll gård kl 11.00
Turleder: Wenche Kverneland, tlf 917 04 949
HUSK FORHÅNDSPÅMELDING TIL TURLEDER!

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Månedens langtur: Rundtur i Fålemarka

TUREN ER AVLYST PGA INGEN PÅMELDTE  Turen starter og ender opp på Breivoll gård. Vi følger Kyststien nordover, går gjennom Strandenga gård og over jordene mot Nordre Fåle. inn Polleveien ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Wenche L. Kverneland