Kurs Klassisk Langrennski- weekend på Sota Sæter DNT

27. mars kl. 08:00
29. mars
Arrangement, Fjellsportsamling, Skikurs, Lokalmat, Langrenn, Skiteknikk, Exploreskjåk, Teknikk
Sota Sæter, DNT Oslo og Omegn

Kombinasjonen med god mat, fantastiske omgivelser og god oppfølging i en historisk ramme vil gi deg en boost i langrennsporet.

Eivind Haakenstad Godli

Eivind er en skitrener og tidligere aktiv langrennsløper fra Hadeland. Han har 10 års erfaring med å holde skikurs for mosjonister, bedrifter og aktive utøvere. Eivind er utdannet idrettsfysiolog, lærer og PT ved Norges idrettshøgskole, i tillegg til trenerutdanning gjennom Norges skiforbund. Fortsatt konkurrerer han aktivt i turrenn og langløp, samt bruker mye tid på toppturer i fjellet både sommer og vinterstid.

Skikurs på Sota Sæter DNT.

Skikurset på Sota sæter vil egne seg bra både for alle som vil utvikle seg og gå mer effektivt på ski. Øvelsene og tilbakemeldingene tilpasses nivået til den enkelte. Du vil lære prinsippene bak å kunne flyte på skiene.

Pakken inneholder: mat, overnatting fra fredag til søndag.

Kursprogram klassisk teknikk

· To-dagers kurs – lørdag og søndag

· 2 x 90 min

· Moderne staketeknikk med bruk av hele overkroppen.

· Terping på diagonalteknikken. Tyngdeoverføring, balanse og timing av frasparket.

· Dobbelttak med fraspark.

· Utforteknikk.

Pris Medlem:  3820,-

Pris ikke medlem: 4120,-

Kurs Klassisk Langrennski- weekend på Sota Sæter DNT