AVLYST: Kosetur med bålkurs

Dette arrangementet er over!

Bålkos er ofte turens høydepunkt! Vi slår sammen Barnas turlag og Nannestad turlag og inviterer til en kort og behagelig tur med uhøytidelig bålkurs for både barn og voksne! Vi ser nærmere på hva som egner seg som ved og hvordan fyre opp, samt båltyper for ulike formål. Også må vi selvfølgelig grille litt godsaker når vi først har fått fart på bålene! Ta med mat, underlag, passende med klær og gode støvler! Ta gjerne også med tennstål, forrstørrelsesglass eller annet utstyr du tenker er relevant når du skal fyre bål. 

Adkomst: Oppmøte på parkeringen ved Eltonåsen skole (Willy Moes vei 2). Fra parkeringen kan skiløypa følges ca 250m inn til myra der vi skal være. Alternativt følg merket sti ca 500m. Turleder følger inn ved turstart.  

Turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Thorbjørn, Todd og Lise.

Velkommen på tur med Barnas turlag og Nannestad turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

AVLYST: Kosetur med bålkurs

Bålkos er ofte turens høydepunkt! Vi slår sammen Barnas turlag og Nannestad turlag og inviterer til en kort og behagelig tur med uhøytidelig bålkurs for både barn og voksne! Vi ...

Kontaktinformasjon:

  • Thorbjørn Refsum
  • Tlf. 95267046

Turledere:

  • Thorbjørn Refsum
  • Todd Nore
  • Lise Nakken Melhus