AVLYST: DNT Ambassadørkurs

Kurs, Organisasjonskurs,
Ullensaker Turlag, Barnas Turlag Ullensaker , DNT Oslo og Omegn
Akershus Øst (se kart)

Bli med på grunnleggende kurs om Den Norske Turistforening (DNT) i regi av DNT Ullensaker Turlag og Barnas Turlag Ullensaker. Dette kurset danner grunnlag for alle andre kurs i regi av DNT. Du må være medlem i DNT for å delta. Er du ikke medlem, logg deg inn her og meld deg inn i DNT!

Du kan gjennomføre både ambassadørkurs, aktivitetslederkurs og nærturlederkus denne lørdagen - det er rett og slett et "Kinderegg"!

Enkel servering.

Instruktør: Kjersti Selseth og Jan Gunnar Jakobsen

Kursbevis vil bli utdelt.

Kurset avholdes på Sandtjernhytta, Mogreina i Ullensaker.

Se mer informasjon her: https://ullensaker.dntoslo.no/turer-og-aktiviteter/

PÅMELDING KREVES!

Påmelding fra 25. februar til 14. april.

Vi ønsker deg velkommen på kurs!

AVLYST: DNT Ambassadørkurs

Kurset avlyses pga koronasituasjonen. Vi vil vurdere mulighetene til å gjennomføre kurs til høsten, og kommer tilbake med mer informasjon når det foreligger. Bli med på grunnleggende kurs om Den ...

• Ingeborg K Gresaker
  • Tlf. 99 29 36 39