Nesodden i et nøtteskall; fra kyst til kyst på Nordre Nesodden

Fellestur

Dato
9. mai kl. 11:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nesodden Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)

Dette er turen som viser Nesodden i et nøtteskall
DENNE TUREN KREVER PÅMELDING! Husk å bekrefte påmeldingen etter at du har skrevet inn navnet. Trykk på "aksepter vilkår", og dernest "Bekreft".

Vi møtes ved klokketårnet på Nesoddtangen brygge kl 11:00

Fra Nesoddtangen brygge går vi kyststien sydover på vestsiden mot Flaskebekk, Sjøstrand og Kavringstrand. Mye opp og ned før vi går opp til Varden og utsiktspunktet (175 moh) på toppen av slalåmbakken, hvor vi har lunsj.

Deretter østover gjennom skogen mot Skoklefall. Forbi Isibanen og ned mot Ursvik hvor vi følger kyststien forbi Oksval fram til Nesoddtangen brygge.

Det er en krevende tur, da det går mye opp og ned.
Det er flere mulighet for å avslutte turen underveis.

Lengde 12,5 km, 5 timer

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Nesodden i et nøtteskall; fra kyst til kyst på Nordre Nesodden

Dette er turen som viser Nesodden i et nøtteskall DENNE TUREN KREVER PÅMELDING! Husk å bekrefte påmeldingen etter at du har skrevet inn navnet. Trykk på "aksepter vilkår", og dernest ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Fred Larsen
  • Cato Zahl Pedersen