Topptur til Tømmeråsen i Østmarka

Fellestur

Dato
7. juni kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
Nordre Follo Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Rundtur fra Syverudtjern til det høyeste punktet i Nordre Follo – Tømmeråsen 313 moh.

Turen starter ved idylliske Syverudtjern (166 moh). Vi runder tjernet før vi går videre til Krokhol der vi følger blåmerket sti opp til Tømmeråsen for å nyte en flott utsikt i fint vær mot Færder, Gaustatoppen og Norefjell. På hjemveien går vi innom Tretjerna og nydelige Rolandsjøen før vi er tilbake ved Syverudtjern. Turen går stort sett på stier, men også litt på grusvei og utenom stiene. Opp mot Tømmeråsen er det bratt og ulendt. Et stykke ned mot Rolandsjøen er det også ulendt, men ellers greit terreng.

Vi har korte stopp på koselige rasteplasser. Velkommen til en TOPP tur.

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Påmeldingsfrist er fredag 5. juni.  Deltakere som ikke er påmeldt, vil bli avvist dersom turen er fulltegnet. Maks antall deltakere er 20.

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19 eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere og sørg for god håndhygiene. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport om mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Oppmøte: Sørmarka konferansehotell, Enebakkveien 625, 1404 Siggerud. På grunn av restriksjoner mht samkjøring må oppmøtested Vevelstad stasjon som er annonsert i det trykte programmet utgå.

Lengde: ca 13 km. variert, kupert og noe krevende terreng.

Turledere: Lene Borthen, tlf. 948 21 591

Tonje Bergane, tlf. 986 21 638

Ragnhild Aasbø Bergane, tlf. 920 46 697

Topptur til Tømmeråsen i Østmarka

Rundtur fra Syverudtjern til det høyeste punktet i Nordre Follo – Tømmeråsen 313 moh. Turen starter ved idylliske Syverudtjern (166 moh). Vi runder tjernet før vi går videre til Krokhol ...

Kontaktinformasjon: