Walkshop: stiløs ferdsel

Dette arrangementet er over!

Vil du kjenne på friheten ved å vandre utenfor sti og vei? Overvinne frykten for det ukjente? Oppleve gleden ved å kunne gå dit hvor impulsene fører deg? Da skal du bli med på dette kurset i stiløs ferdsel.

Vi kaller det en walkshop fordi det er praktisk trening ute i naturen, med mye øvelse i bruk av kart og kompass utenfor stier. Kurset går i Spinnern friluftsområde i Østmarka. Og der er det vemodig vakkert!

Vi har satt et tak på 12 deltakere og derfor må du melde deg på om du vil bli med. Til gjengjeld skal du få slippe å betale, dette kurset er helt gratis. Bruk påmeldingsknappen til høyre når du skal melde deg på. Pass på at du oppgir din epostadresse og ditt telefonnummer. Du må melde deg på senest 17. juli. Etter den datoen vil alle påmeldte få en epost med nærmere informasjon.

Coronahensyn:
Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19, skal du ikke delta på kurset. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med noen andre. Unngå offentlig transport om mulig og unngå samkjøring unntatt med deltakere i samme husstand som deg.

 

Walkshop: stiløs ferdsel

Vil du kjenne på friheten ved å vandre utenfor sti og vei? Overvinne frykten for det ukjente? Oppleve gleden ved å kunne gå dit hvor impulsene fører deg? Da skal du bli ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Johanne Torgersen
  • Kjell Hatteland
  • Torbjørn Aas