Lek deg sprek i Gamlebyen

Fellestur

Dato
16. juni 2020 kl. 17:30 - 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Lek deg sprek i Gamlebyen! 

Er du mellom 7 og 12 år? Vi har mange morsomme uteaktiviteter du kan være med på!

Ta på klær som egner seg for lek og moro. Gode sko på bena er lurt og klær som er tilpasset vær og årstid. Vi er ute uansett vær.

Tilbudet er helt gratis, men krever påmelding. Du kan forhåndspåmelde deg på nettet eller ved oppmøte. Husk at du må melde deg på for hver uke. Barn kan delta alene, men vi oppfordrer også foreldre til å være med. Velkommen!

Tid: Tirsdag kl. 17.30-19.00

Oppmøte: Skolegården på Gamlebyen skole

Tilbudet gjennomføres med bidrag fra Stiftelsen Dam. Takk til Gamlebyen sport og fritid, Forandringshuset Grønland og Gamlebyen skole for godt samarbeid. 

Spørsmål? Send e-post til info@dntoslo.no eller les mer om "Lek deg sprek" her.

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Velkommen :)

Lek deg sprek i Gamlebyen

Velkommen til Lek deg sprek i Gamlebyen!  Er du mellom 7 og 12 år? Vi har mange morsomme uteaktiviteter du kan være med på! Ta på klær som egner seg for ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Magnus Nodland
  • Marte Randby Steinskog
  • Helene Øygardslia