Vandringer på Island, ekstraordinær generalforsamling og turplanleggingsmøte

Arrangement

Dato
2. september kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Da er det tid for høstens første turplanleggingsmøte der vi planlegger turer for høsten og førjulsvinteren. Du vil også få høre Kerstin Siemonsen og Ingunn Fjæreide vise bilder og fortelle om turer de hadde på Island og langs Leugarvegur sommeren 2019.

Island byr på sandørken, vulkaner, fantastiske vulkanformasjoner, varme kilder, isbreer og mye mer. Kerstin Siemonsen og Ingunn Fjæreide vil fortelle om en to ukers spennende reise på sagaøya.

Da ett av styremedlemmene våre dessverre har måttet trekke seg fra styret, vil vi også velge inn et nytt styremedlem på dette møtet. Trine-Marie Fjeldstad har sagt seg villig til å stille. Eventuelle forslag til andre kandidater må formidles til valgkomiteen senest 26.8.20. (Kontaktinformasjon om valgkomiteen finner dere på vandregruppa.dnt.no).

På dette møtet vil vi først og fremst planlegge turer for høsten, men ideer for turer i vinter tar vi også gjerne med. Turplanleggingsmøtene våre er som hovedregel åpne for alle, både turledere i DNT og du som ikke er turleder, men har ideer til turer eller gjerne vil bli bedre kjent med Vandregruppa. I den spesielle situasjonen vi nå er i med Covid 19, har vi imidlertid denne gangen en øvre begrensning på 20 deltakere, og møtet er først og fremst beregnet på dem som er turledere eller har ideer til turer. Vi møtes i DNT Oslo og Omegns lokaler i Storgata 3, møterom 1 i 3. etasje. 

Vi har dessverre ikke anledning til å ha felles servering på møtet, så ta gjerne med en termokopp med kaffe eller te og eventuelt noe å bite i:)

Deltakelse på turplanleggingsmøtet forutsetter at du er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Meld ifra dersom du ikke kan delta, slik at de som eventuelt er på venteliste får anledning til å komme.

Arrangement vil bli direktesendt på Teams for dem som ikke kan eller får plass i Storgata. Dere kan bruke chatten under sending til å komme med turforslag og søke etter turledere: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZDcyZWZhNGUtZGNlMS00OWJlLWFkODgtMGFkZTIzNjgxM2U4%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%223d50ddd4-00a1-4ab7-9788-decf14a8728f%22%2c%22Oid%22%3a%22397c4d95-f41f-4f9b-a1c9-e0bd1d8e8c66%22%7d

Vandringer på Island, ekstraordinær generalforsamling og turplanleggingsmøte

Da er det tid for høstens første turplanleggingsmøte der vi planlegger turer for høsten og førjulsvinteren. Du vil også få høre Kerstin Siemonsen og Ingunn Fjæreide vise bilder og fortelle ...

Kontaktinformasjon: