#DNTrunLite🏃‍♂️🏃‍♀️💦 - Løpegøy rundt Bygdøy

Dette arrangementet er over!

Bli med på en enkel joggetur rundt Bydøy langs kyststien 🏃‍♂️🏃‍♀️!

BADING inkludert 💦!!

Dette er en enkel tur for deg som ønsker å komme seg i gang med løping, eller for deg som ønsker å løpe sammen med andre som er glad i å bevege seg ute. Vi ønsker å motivere deg for å oppleve hvor fint Oslos nærområde med sine mange ukjente løpeperler er. Dette er også passe bra som en treningsøkt for deg som målsetter seg å løpe på et høyere nivå etterhvert på langturene.

💡 Turen passer både nybegynnere og erfarne løperer som ønsker å treffe likesinnet folk som er glad i å oppleve naturen i nærområdet.

Aktivitetsbeskrivelse

Vi møtes ved Frognerkilen skatepark i nordenden av Bygdøy kl.17. Vi løper en fin sti helt tett langs Frognerkilen forbi Rodeløkken Kafe, Oscarshall og Norsk Folkemuseum. Nå setter vi retning mot Huk helt i sørenden. Her kan vi ta en  pause og svømme. Deretter passerer vi Naturiststranden og løper på sti gjennom lett skog og langs sandstranden. Vi tar igjen en liten drikkepause ved Paradisbukta, og fortsetter gjennom skogen mot Byddøy sjøbad. Siste kilometerne møter vi kyststiene på vestsiden av øya igjen, som vi følger gjennom skogen opp mot Ferd Stadion. Til slutt tar vi den enest og siste bakken, Dronningsberget, før vi kommer i mål (skaterparken).

Det er også mulig at en kan gå av ila. turen underveis, hvis noen ønsker det. Veinettet rundt Bygdøy er veldig tydelig. Vi kommer nok i mål alle sammen!

Vi tilbyr mulighet til dukkert ved Huk eller i Paradisbukta (begge? 😁) når det er varmt.

Turlederne Sverre og Carsten er vant til korte og lengre løpeturer i marka. Begge har turledelseserfaring fra både nærturer og fjellturer gjennom Vandregruppa/DNT. Vi deler gjerne erfaringene våre. 

Tidspunkt

Lørdag 04. Juli kl. 17:00.

Oppmøtested og turslutt

Oppmøte og turslutt: Frognerkilen skatepark. Spør oss om du er usikkert hvor det er.

Husk: Vi tilbyr kort BADING underveis når vannet er deilig (valgfritt), håper du blir med!

Ankomst

Privatbil: det finnes noen parkeringsmuligheter ved Ferd stadion (eget ansvar).

Offentlig transport: Bus linje 30 Bygdøy til stopp 'Frognerkilen'. Det er heller ikke langt til tog og trikkestasjoner på Skøyen.

Sykling/løping/gåing: det går selvølgelig også ;-)

Turlengden og -varighet

ca. 8-10 km

Variert underlag: Mest lett sti, grusveivei, noe asfaltvei.

Vanskelighetsgrad

Turen er enkel. Du må kunne løpe angitt distanse. Vi holder en fart på ca. 4-7 km/t, avhengig av underlag; av og til går vi.

Vi løper uansett været!

Ta med

  • Løpesko som du kjenner fra før av. Om du trenger det, tape fotene dine FØR (ikke under) turen.
  • Klær deg etter været. Bruk helst lett (tekniske) klær som puster godt.
  • Løpebelte eller lett sekk som sitter tett på kroppen.
  • Drikkesystem og energibarer/energi gel/etc om du ønsker det
  • Badetøy/ det du har på deg (om du har lyst til å bade)

Forpleining

Ta med nok drikke og noe 'rask mat' (f.eks. energibarer).

Turlederne tar med 

  • Førstehjelpsutstyr

Betaling 

Turen er gratis.

Viktig

Om nødvendig sendes info ut når det nærmer seg turdato. Det kan forekomme endringer i turprogrammet p.g.a. vær eller etter deltakeres ønsker.

På grunn av situasjonen rundt Covid-19 gjelder egne smittevernregler for å være med på våre turer. Disse reglene kan endre seg over tid, og nye regler oppdateres her og her. Alle som er med på turen må forholde seg til disse reglene. Blant de viktigste punktene er at du ikke kan være syk, alle må holde minst en meters avstand hele tiden, vi kan ikke dele på noe utstyr/mat/drikke og alle må derfor ha med alt de selv trenger. Dersom du skulle få symptomer på sykdom, for eksempel feber eller halsinfeksjon, er det viktig at du melder deg av turen før turstart ved å sende en epost eller SMS til oss, slik at andre på venteliste kan få anledning til å bli med.

Påmelding

Det kreves påmelding. Trykk på den røde "Meld deg på!" knappen i høyremargen på DNT nettsiden. Påmelding via Facebook gjelder imidlertid ikke. Turen er begrenset til 12 deltakere. 

Spørsmål om turen

Til epost-adresse carsten-schwermer@gmx.de eller stvinnereim@gmail.com.

NB! Turen arrangeres av DNT Oslo Vandregruppa  på dugnadsbasis. Les mer om våre turer og opplegg.

#DNTrunLite🏃‍♂️🏃‍♀️💦 - Løpegøy rundt Bygdøy

Bli med på en enkel joggetur rundt Bydøy langs kyststien 🏃‍♂️🏃‍♀️! BADING inkludert 💦!! Dette er en enkel tur for deg som ønsker å komme seg i gang med løping, eller ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sverre Tvinnereim
  • Carsten Ulrich Schwermer