På umerkede stier i Nordåsen

Fellestur

Dato
15. august kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB! Denne turen står oppført med dato 22/8 i vårt turprogram. Dessverre er vi nødt til å flytte litt på denne turen, så riktig dato er 15/8.

På denne turen kan du bli bedre kjent i Nordåsen, for vi tar deg med utenom de blåmerkede stiene! Vi går både på umerkede stier, og kanskje også noe utenom sti. Vi starter ved Kløvberget, og går blant annet innom Viksvangen, Tømte og Nordåsen skistadion, før vi avslutter turen tilbake på Kløvberget. Underveis får vi grundige beskrivelser av turleder Irene, som er lommekjent i Nordåsen!

Husk klær og sko etter vær, stiene kan være våte. Ta også med litt mat og drikke, og noe å sitte på. Turen er på ca 12 km, i noe kupert terreng. 

Turen er gratis og åpen for alle, men pga koronasituasjonen må alle deltakere melde seg på turen. Dette for at vi skal ha oversikt over antall deltakere, samt for å lette eventuell smittesporing. Turledere er Irene og Bjarte.

Adkomst: Oppmøte ved Kløvberget i Nordåsen. Her er det mulig å parkere, eller adkomst med buss #420. 

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

På umerkede stier i Nordåsen

NB! Denne turen står oppført med dato 22/8 i vårt turprogram. Dessverre er vi nødt til å flytte litt på denne turen, så riktig dato er 15/8. På denne turen ...

Kontaktinformasjon:

  • Irene Lunde Sandholt
  • Tlf. 99519304

Turledere:

  • Irene Lunde Sandholt
  • Bjarte Norheim