Avlyst #AskerOnsdag Klatring

Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet Coronasituasjonen avlyses dessverre inneklatringen. Beklager dette.

#AskerOnsdag

For ungdom 13-19 år

Sverre, Olav og Ingrid er klare for både bøll og latter og gode naturopplevelser høyt og lavt i Asker.

Oppmøte: kl. 18.00. Holmen Klatresenter, Tau AS, Vogellund 10, 1394 Nesbru

Pris: 100 medlem/ 150 ikke medlem. Betales via Vipps til Asker Turlag #58397 - Velg AskerOnsdag medlem eller AskerOnsdag ikke medlem.

Husk: Klær som er gode å bevege seg i, drikkeflaske.

Sees!

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser.

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei.

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Gjensidigestiftelsen og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag Klatring