Romeriksåsen fra nord til sør - overnattingstur

Fellestur

Dato
29. august kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag , Vandregruppa
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på denne fantastiske turen fra Bruvoll i nord til Tæruddalen i syd! En strekning på ca 50km med overnatting i egne telt i nærheten av DNT-hytta Bekkestua etter halvgått tur. Her blir det bålkos på kvelden, og er været bra er det mulighet for en dukkert i Tjerntjern. I år som i fjor satser vi på å frakte deltakernes bagasje første dag fra Bruvoll til Bekkestua, og andre dag fra Bekkestua ned til Tæruddalen, slik at man slipper å bære med tungt utstyr. Alle deltakere tar med det de selv trenger av utstyr. Pga koronaviruset må alle i år ta med eget telt. Tørrmat, drikke, niste underveis og evt middag, må deltagerne selv sørge for.

Dag 1: Vi følger Jotunheimstien fra Bruvoll til Råbjørnhytta. Der kommer vi også inn på Rondanestien og vi følger denne til Bekkestua.

Dag 2: Vi følger i hovedsak blåstien sydover via Spikertjern, Busterudvangen og Ringdalshytta, men ruta kan bli endret grunnet hogst/veianlegg.

MERK: Turen krever litt planlegging og organisering mht skyss og frakt av bagasje, så påmelding er påkrevet.

Mer info legges ut på Nannestad Turlag sin FB og hjemmeside. 

Adkomst: P ved Bruvoll

Turen er åpen for alle, men vi må kreve påmelding på grunn av logistikk med transport av utstyr. Turledere er Jan Ove, Arvid og Heidi.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Romeriksåsen fra nord til sør - overnattingstur

Bli med på denne fantastiske turen fra Bruvoll i nord til Tæruddalen i syd! En strekning på ca 50km med overnatting i egne telt i nærheten av DNT-hytta Bekkestua etter halvgått ...

Kontaktinformasjon:

  • Jan Ove Nicolaisen
  • Tlf. 93046944

Turledere:

  • Jan Ove Nicolaisen
  • Arvid Johansen
  • Heidi Larsen