Digitalt Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

Kurs

Dato
18. november kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Temakurs, Voksne, Sherpa
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB! Siden retningslinjene for smittevern nå er innskjerpet fram til 1.12, har vi besluttet å holde Sherpakurset vårt digitalt på Teams. Under er en lenke til kurset som du kan bruke for å logge deg på. Dersom du selv ønsker å legge inn en tur i Sherpa mens kurset pågår, kan du for eksempel følge kurset på smarttelefonen din samtidig som du er inne i sherpa på PC-en din. Les forøvrig den opprinnelige kursbeskrivelsen under.

Click here to join the meeting

 

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer et kurs der deltakerne lærer hvordan de legger ut turene sine i dataprogrammet Sherpa, programmet DNT bruker for å legge ut turbeskrivelsene sine på nettet. Ta med din egen PC og bli med på dette praktiske kurset. Et spesielt velkommen til dere som har blitt nærturledere eller grunnleggende turledere i DNT OO det siste året!

Stian Andreassen, Vandregruppas Sherpa-kontakt, vil gå igjennom hvordan vi legger ut turene steg for steg, og deltagerne kan samtidig prøve seg på sine egne PC-er. Vi vil også se på hvordan man kan kommunisere med deltakerne gjennom dette programmet. Vi svarer ellers på alle spørsmål som måtte komme opp knyttet Sherpa og til det å være turleder i Vandregruppa. Her kan det for eksempel være interessant å drøfte hva slags opplysninger som bør være med i en turbeskrivelse og å utveksle ideer om hvordan vi kan lage turbeskrivelser som gjør at flere får lyst til å bli med på tur. Vi kommer også til å vise hvordan vi som turledere kan kommunisere med deltakerne før turen på Sherpa.

Kurset er gratis.

Digitalt Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

NB! Siden retningslinjene for smittevern nå er innskjerpet fram til 1.12, har vi besluttet å holde Sherpakurset vårt digitalt på Teams. Under er en lenke til kurset som du kan ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kirsti Magelssen
  • Stian Andreassen