Tirsdagstur (langtur) fra Sandbekken til Skihytta, Åmotdammen og Milorghula

Fellestur

Dato
10. november kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter på Sandbekken P-plass. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til billetter/påmelding lengre oppe på denne siden.

Oppmøtested/tid: Tirsdag 10. november på Sandbekken P-plass. Buss 300. 

Turmål: Vi går fra Sandbekken til Skihytta, og videre går stien parallellt med Hovelsrudveien et stykke før den svinger sørover og frem til vestsiden av Åmotdammen. Vi følger bredden et stykke før stien stiger raskt, og vi kommer høyt opp over vannet, hvor vi har fin utsikt og en koselig rasteplass. Stien går nå nordover, og snart passerer vi i nærheten av Milorghula, som vi ser nærmere på. Herfra går det nedover til parkeringsplassen ved Skihytta. En spennende og middels krevende tur i kupert terreng. Det er stedvis våte partier så husk godt fottøy.

Turlengde ca 9 km/ 3 timer. Vi raster underveis så ta med mat og drikke. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT: 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene passer for vorsne og seniorer.

# Merk at denne turen krever påmelding - husk å kjøre gjennom hele påmeldingen på denne siden (frem til e-postbekreftelse eller melding om venteliste) #

 

 

 

Tirsdagstur (langtur) fra Sandbekken til Skihytta, Åmotdammen og Milorghula

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter på Sandbekken P-plass. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til billetter/påmelding ...

Kontaktinformasjon:

  • Kari Sharma
  • Tlf. 97054133